web analytics
Gå till innehåll

Du är en mobbare

Vid två tillfällen så har det legat en lapp på min dotters plats i skolsalen och på lapparna stod det: Du är en mobbare. Dessa två tillfällen har varit under två dagar och den senaste gången var igår på min dotters födelsedag. Vilken fin present hon fick. Min dotter ska vara en mobbare. Otroligt! Det är ju min dotter som blivit mobbad. Sen att min dotter väljer att ignorera vissa elever är inte så konstigt med tanke på hur det har sett ut. Min dotter har tagit emot ursäkter men sedan har det fortsatt att mobbas. Jag förstår om min dotter väljer att ignorera då. Hon har min fulla förståelse.

Ikväll så är det utvecklingssamtal för min dotter. VI ska prata om hur det gått och hur det går för henne i skolan. Det ska bli intressant att höra. Under en tid i skolan så mådde min dotter dåligt och jag kan förstå om det påverkade hennes skolgång. Hon har inte varit hemma från skolan men jag vet att hon inte tyckte det var så roligt att gå dit alla gånger.

Min dotter och hennes bror (min son) fyllde år igår och vi har som regel här hemma att de får välja middag. Beatrice ville ha lasagne så det gör jag idag och min son ville ha kroppkakor. Det ville min man ha som fars dags middag så de delar dag på söndag när det gäller middagen. På lördag ska vi ha en liten halloweenfest för småkillarna. Det blir disco och lekar och naturligtvis lite tårta och godispåsar 🙂

2 reaktioner på ”Du är en mobbare

 1. K

  Ju mer du tar upp det desto roligare är det för den som mobbar.
  Tyvärr föder uppmärksamheten den idioten/idioterna som mobbar din dotter...

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Den som mobbar är 13 år. Jag tror inte att hon/han läser min blogg men skulle så vara fallet så förstår den personen att jag inte ger mig förrän denne slutar. Jag är på skolan så den uppmärksamhet som denne får är mestadels från lärare och rektor.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: