web analytics
Gå till innehåll

En dag att minnas

Vi var på barndop i Skåne i helgen. Det var en fint barndop och maten som serverades efteråt var mycket god. Barnen var jättedukiga, stora som små. Vi hade tänkt att åka hem i god tid för det ändå 4 timmar att åka hem men efter vi hade städat lokalen så trillade en närstående person ihop och slog sig ordentligt i marken.

Personen var rätt så omtumlad och kände tryck över bröstet och mådde illa. Förmodligen så var det hjärnskakning men trycket visste vi inte vad det var så vi fick ringa ambulansen och under tiden vi väntade på den så blev personen sämre. Det är helt otroligt. Vi fick vänta en timme cirka på ambulansen och det var till en person som har kärlkramp och haft hjärtinfarkt. Personen kände tryck över bröstet och hade svårt för att andas och vi fick ringa flera gånger för att höra vart ambulansen tagit vägen.

Dunsen tog rätt så hårt för att en person på andra våningen i hyreshuset bredvid hade hört den. Tack och lov så var hon sjukvårdare så hon sprang ner och gjorde vad hon kunde. Nu väntar vi på besked om hur det är och har gått. Personen ska röntga (eller har nog gjort det nu) sitt huvud men inga besked har vi fått än-

Det har blivit för mycket för personen tror jag.

Nu sitter jag här och är dödstrött. Vi kom hem i går kväll eller natt rättare sagt vid 00:15 och sedan gick man upp tidigt idag. Ska på möten i dag så man skulle egentligen ha varit utvilad.

Ha en fin dag

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: