web analytics
Gå till innehåll

En familj i en mörk drama

Meryl Streep har gjort en ny film som jag vill se. En liten mörk drama som nog kan vara mycket intressant och se. Titeln kan jag ju tycka är lite annorlunda, En familj heter den och hur de kom fram till det skulle vara roligt och veta. En titel brukar säga så mycket annars men En familj säger inte mig mer än att det rör sig om en familj. Oavsett så vill jag se den.

Mery Streep är en mycket duktig skådespelare och oavsett vilken roll hon har tagit sig ann så gör hon den suveränt bra. Jag är helt säker på att hon även gör denna rollen super. Den bästa film med Mery är ändå Mamma Mia 🙂

Såg ni andra chansen igår? Jag gjorde det och jag kan tro att vinnarna festade till det igår kväll. En av dom ville jag ha till finalen men den andra spelade mig ingen roll egentligen. Men de var duktiga båda två Grattis säger jag till Linus och Helena 🙂

Idag är det söndag och vi har inget planerat. Barnen är hemma och två av dom sover än. Ska upp och väcka dom för annars somnar de kanske inte i kväll. Jag låg själv länge idag så jag ska inte säga något men jag var så trött. Min onda axel tar nog mer på mig än vad jag trodde att den skulle göra.

Vad ska ni hitta på med då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: