web analytics
Gå till innehåll

En gång i Phuket

Vi var och såg En gång i Phuket. Det är en film jag varmt rekommenderar. Jag skrattade nästan hela tiden. Nu har jag en torr och dålig humor men alla som satt i biosalongen skrattade så så dålig humor kan jag inte ha ;-)( Vill ni läsa min recension så gör ni det här.)

Hampus fick en spruta igår och han var så duktig. Han sa inte ett ljud. Sköterskan frågade vem hon skulle börja med. Pontus var oxå med och skulle vägas och mätas och kolla synen, men han var inte alls intresserad. Hampus sa glatt: Jag kan börja.

Jag hade förklarat för honom tidigare att han skulle få en spruta och att den kunde göra ont. Det skulle stickas till men att det skulle gå över lika fort igen. Jag satte honom i mitt knä och han hoppade till lite bara när hon stack in nålen men sedan sa han ingenting. Han var superduktig.

Pontus var oxå duktig men han mätte sig bara vilket innebär att nytt besök dit. Jag förklarade för honom att han bara skulle ställa sig på vågen men han tyckte att det var läskigt. Sköterskan frågade om han hade blivit skrämd någon gång men jag sa att han vara tyckte det var jobbigt med allting nytt.

Han visste ju inte vem hon var fast han har sett henne som bebis. Sist hon träffade honom var för två år sedan. Man kan inte begära hur mycket som helst.

Idag ska jag på möte i Skåne, men det blir nog tåget denna gång. Det är en hel del snö på vägarna och tåget går fortare med. Ni får ha en fin dag.

1 reaktion på ”En gång i Phuket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: