web analytics
Gå till innehåll

En lång kall vinter väntar

Att vintern inte är min favoritårstid vet nog alla om som känner mig. Vintern kan vara vacker men det är kylan mestadels som jag inte kan med. Jag skulle vilja flytta till ett land där det är sol mestadels. Mina leder älskar värmen. Är det varmt så kan man svalka sig i en skön dusch eller ett härligt bad. Men är det kallt så är det inte lika lätt att få upp värmen i kroppen.

Det har snöat en del här i Borgholm. Det har lagt sig på både mark och träd. Så länge det inte blir slaskigt så är jag nöjd. Nu är jag glad över att inte ha småbarn som vill ut och åka pulka...men jag har hundar som vill ut. Där är det en del jobb, speciellt med dom lurviga för snön fastnar i pälsen och det måste jag ta bort. Sedan blir det blött på golvet. Ja det blir i alla fall rent på golvet om inget annat 😉

Igår satte Fredrik ihop en stor garderob i hallen på övervåningen. Den ska jag fylla idag med handdukar och sängkläder. En del toalettartiklar och städmaterial ska med in dit. Ja man kan säga att julstämningen har börjat.

Jag hoppas att ni har det bra. Har ni fått någon snö? Ha en fin dag och sköt om er!

2 reaktioner på ”En lång kall vinter väntar

 1. Tess

  Jag tycker att vintern och snön är mysig men jaaa sommaren är bäst 🥰♥️ Gud så mysiga bilder du har tagit. De får mig att tänka på julen 😂 Ja liiiiite tidigt jag vet! Åhh vi behöver också mer garderober och byråer för allt vi har här hemma men det får vi ta sen, allt kommer pö om pö

  Svara
  1. Lisa

   Tack så mycket.
   Det är aldrig för tidigt att tänka på julen 😉🥰 Bästa högtiden på året.
   Ja det är som här. Man kan inte ta allt på en gång. Lite i taget 🥰

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.