web analytics
Gå till innehåll

En legend som blev 80 år

En legend har somnat in.  Sven Tumba är död. Han blev bara 80 år gammal. Jag läste om hans änkas ord. Då hon sa till sin man adjö varje kväll och att hon älskade honom. Han var svår att nå i slutet och att han hade nickat till hennes ord och sedan slutit ögonen. Det påminde mig om min egen far då jag vakade över honom. Han sov lugnt och höll mig i handen och tryckte till när jag sa något. Det var hans sätt att svara. Innan dödsögonblicket så sov han lugnt men tittade helt plötsligt upp och fick ögonkontakt med mig. Sedan tog han sitt sista andetag och då höll jag honom i min famn.

Igår när vi satt på Robinson så spelade dom öppna landskap. Den låten hade vi i början på pappas begravningceremoni. Sedan spelade dom Crazy. Patsy Clines låt. Den spelade vi under tiden vi tog farväl av pappa. Patsy Cline och speciellt den låten Crazy var pappas favorit.

*************************************************************

Jag läste om en kille som stämt träff med en kvinna från facebook. När de väl skulle träffas så visade det sig att kvinnan var en man och han besköt på sin dejt. Folk är inte kloka, men det är så vanligt. Jag har mina barn på facebook och jag uppmanar dom hela tiden med att inte träffa någon som de inte känner. Man vet inte vem som sitter bakom den andra datorskärmen. De tror att det är barn i deras egen ålder så kan det mycket väl vara en vuxen människa, eller som i detta fallet en man i stället för en kvinna.

Nu är huset tomt här nästan. Det är bara jag och 4 barn kvar. Fredrik kör in Jenni och Markus till Kalmar. Bussen var försenad och det var lång kö till Kalmar. Alla ska hem nu.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”En legend som blev 80 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: