web analytics
Gå till innehåll

En mysig helg

Helgen har sprungit iväg. Det har varit en jättemysig helg som är spenderad tillsammans med familjen.

Robin fyllde år i lördags. Tänk att det är 21 år sedan som han föddes. Tiden springer verkligen iväg. När han hade vaknat så gick vi in till honom och sjöng en skönsjungande Jag må han leva. Han tyckte kanske inte at det var så fint men han fick en sång på sängen i alla fall hahahaha.

Han önskade att få smörgåstårta till mat så det fick han. Jag och Fredrik med barn gav honom delar till bilen, en överraskning som kommer i dagarna. Samt trisslotter. Av de andra så fick han pengar, frites, vattenflaska och Coca Cola och trisslotter samt presentkort. Jag tror att han blev nöjd med sin dag.

Kalas

Innan vi firade Robin med fika och mat samt presenter så åkte vi till gravarna och satte ett ledljus med en vacker text på. En till pappa, en till Tomas och Ingemar. Sedan körde vi ut till Köping och satte ett till Fredriks pappa och ett till hans farmor och farfar.

Graven

Igår så hade det lagt sig ett vitt täcke på marken. Så det blev pulkabacken med barnen. Både barn och vuxna hade roligt. Till och med Fredrik åkte hahaha. Jag tog åt mig jobbet att fotografera och filmade.

Pulkabacken

Pulkabacken

På kvällen åkte vi till Kalmar så barnen fick åka skridskor en stund. Det var mycket folk men rinken är stor.

Rinken

Rinken

Rinken

Ja helgen har varit jättemysig. Det är roligt när man kan spendera tiden tillsammans med familjen. Jag hoppas ni har haft en lika fin helg som vi har haft! Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: