web analytics
Gå till innehåll

En sjuk värld

Jag är trött. Det är det enda jag tjatar om varenda kväll känns det som, men jag känner mig totalt slutkörd. Jag tycker inte om att stressa och ändå så gör jag det. Varför? Jo för att få allt klart i rätt tid. Äntligen så är jag färdig och kan sätta mig ner och se Big Brother. Sveriges mest värdelösa program. Fast det är det så ser jag på det naturligtvis. Hur är man funtad egentligen? Det är ändå rätt roligt att titta på. Man blir lite irriterad på vissa då och då men det tillhör väl.

Jag stör mig så fruktansvärt på Peter i huset. Han kär ett fult spel. Pratar skit om en del och han gör det lagom till det är dags att nominera folk. Det slår aldrig fel.Är det bara för att leda de andra till vem de ska nominera? Ja han säger inte till dom men han pratar med en och säger till den att en annan har pratat om den personen. Sen går han till någon annan o gör samma sak. Så jädrans falsk! Jag tyckte han var bra innan men nu står han mig upp i halsen. Ut med han i stället!

Katerina vill veta vem som har sagt vad och blir irriterad när ingen säger något. Inte ens den som har pratat bredvid mun. Peter med andra ord. Han sitter och gör narr av henne inför de andra i stället. Så omoget!!!!

Vi var i Kalmar och hämtade stora sonen, sen körde vi och storhandlade. Var inte hemma förrän kl 20 ca och då var det bara o sortera upp maten och frysa in det som skulle frysas in. Vi ska grilla i morgon så jag gjorde ordning marinad och lade köttet i det. Det blir riktigt mört och fint i morgon.

Jag gjorde misstaget och gick in på aftonbladet och läste. Det första jag fick se var:

Citat: En pedofil har gripits i Hamburg, misstänkt för fem pedofilmord och 40 fall av sexuella övergrepp.
Mannen som kallas Martin N. arbetade som lärare.
Polisen säger att han har levt ett fruktansvärt dubbelliv.

Vad är det för en jävla idiot. Det är som att man kan kräkas. Att det finns sådana svin! Ja det vet man att det finns men detta är ändå helt jävla sjukt!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: