web analytics
Gå till innehåll

Jag ska bli faster snart

Jag ska snart blir faster. Ser verkligen fram emot det. Ska bli roligt när liten kommer. Mamma och pappa är mycket glada över att bli farmor och farfar igen och pappa får ju se den lille i sommar.

Jag fick min dotter nästan i slutet på Maj månad för snart 13 år sedan och det var så skönt att vara ledig en hel sommar faktiskt. Jag hade tur med vädret med så vi var mycket ute. Denna lille som kommer snart kommer oxå att bli ett sommarbarn så jag hoppas på en fin sommar i år med.

Idag jobbar Fredrik. Sen ska vi hämta pappa och äta middag tillsammans. Vi ska grilla men frågan är om vi kan sitta ute. Det ser kallt ut. Vi får se. Annars grillar vi och äter här inomhus. I går var det så soligt och skönt men solen har inte visat sina starka strålar idag inte.

Vad ska ni göra idag då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Jag ska bli faster snart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: