Gå till innehåll

En tidig morgon

Tänk om man hade fått sova en hel natt. Det hade varit en av mina drömmar just nu. Jag kräver inte mycket tycker jag. Bara en natt som jag får sova i alla fall sex timmar i sträck. Ja jag har varit vaken flera gånger i natt och vaknade tidigt i morse. Men jag ska inte gnälla.

Idag ska jag till min samtalskontakt och prata av mig lite. Det behövs. Jag vet inte hur jag ska göra sen när hon har gått i pension nästa år. Jag vill inte gå till någon ny samtidigt som jag känner att jag behöver en samtalskontakt som jag kan prata med. Jag har så svårt att lita på folk så det blir väl att jag väljer att avsluta när hon går i pension.

Efter mötet med min samtalskontakt så ska jag hem. Har en del att göra hemma så jag är inte "arbetslös" i alla fall. Vi går mot första advent och då vill jag vara klar med den stora vinterstädningen så jag kan få upp mina tomtar 🤗 Jag längtar tills jag kan ta fram lite julpynt.

Nu ska jag få i mig lite kaffe. Jag önskar er en fin dag ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: