web analytics
Gå till innehåll

En välbehövlig semester

Är på väg hem från Göteborg. Jag och Stéphanie åkte i söndags för att hälsa på Beatrice i några dagar. Det har varit så mysigt. Vi bar upp våra saker i lägenheten. Sedan tog vi bussen till stan. Köpte sallad och gick till Slottsparken och åt den där. Njöt av solen och naturen. Helt underbart var det. Någon timme efter så tog vi bussen hem för att sätta oss framför tv:n och tittade på Morden I Sandhamn.

På tisdagen gick vi upp tidigt. Tog bussen till Stena Line. Tog båten över till Fredrikshamn. Vi hade en hel dag där inne. Vädret var fint. Inget regn. Det kunde droppa lite då och då men det var skönt. Vi gick in på Netto. Mest för att se hur det såg ut där. Man kommer ju ihåg röran som de hade i Borgholm. Men vilken skillnad det var. Det var så fint och så prydligt. Roligt och se. Vi hittade ett shoppinggata där dom hade allt och lite till. Vi hittade ett matställe. Så god mat! La Vida hette det. Rekommenderas varmt! Båtresan tog 3 1/2 timme turen men det gick sågort. Vi hade kortleken med oss. Köpte tärningar och gjorde eget yatzy. Tiden sprang iväg.

I onsdags så åkte vi till Ullared. Handlade till hemmet som alltid går åt. Det var så mycket folk bara. Märks att många barnfamiljer är lediga nu när barnen har påsklov. För en gång skull så handlade jag inte som jag brukar göra, men jag har hemmavarande barn som gärna köper sina kläder själv. De ska få en slant istället så åker vi in till HM i Kalmar.

Mina döttrar handlade mer än mig. Men de handlade mestadels kläder. När vi kom hem så kom Beatrice med en presentpåse med saker i till mig. Den var från både henne och Stéphanie. En påskpresent med hudvårdsprodukter och ett jättefint kort. Det stod bland annat att de bjuder mig på en kvalitétsresa med dom till Tyskland. Så fina ❤️ Jag blev jätteglad. Det hade dom inte behövt, men det ska bli roligt!

På kvällen satte vi oss på Göta bio och tittade på Den tysta flickan. Under filmens gång så förstod jag inte vad den handlade om. Den slutade på ett sätt som jag förstod ännu mindre på. När vi gick därifrån så tänkte jag att den var inte värd 149kr. Igår velade jag fram och tillbaka om vad jag tyckte. Idag så sitter den ändå i mitt hjärta. Den var sorglig, vacker, tråkig, konstig....och mycket mer. Men ju mer jag tänker på filmen ju mer kan jag se ett klart budskap i filmen. Man kan nästan ta på sorgen som flickan bär på. Man kan känna kärleken som två för henne främmande människor ger henne. Där får flickan allt som hennes egna föräldrar inte ger henne. Ja filmen lämnar besökaren med många tankar kring filmen när man går därifrån. Dock så tyckte jag att de kunde ha ett annat slut på filmen, men man ju inte få allt...men man kan ju önska eller hur?! 🥰

Så...nu är Beatrice tillbaka till sitt jobb och vi är på väg till Kalmar. Bra väglag och lagom mängd bilar på vägen. Än så länge. Jag hoppas att ni alla har haft en fin vecka. Önskar er en trevlig helg ❤️

Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: