web analytics
Gå till innehåll

Ett år av saknad

Älskade Carina. Tänk att det är ett år sedan jag fick beskedet om att du inte längre fanns med oss här på jorden. Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Vi satt och åt middag när dödsbudet nådde oss och jag blev så chockad. Fast egentligen förstod jag att det kanske inte var så lång tid kvar men man hoppades ju.

Dagarna därefter gick jag som i dvala här hemma. Håret slängdes upp i en knut och jag såg minst tio år äldre ut. Jag kunde inte förstå.

Nu har det gått ett år utan dig här och det har varit ett helvetesår på många sätt. Varje dag finns du med mig. Tänker på dig och minns alla våra glada stunder men det är inte alltid det hjälper själen. Munnen ler men själen gråter. Man slits mellan skratt och tårar.

Att veta att man aldrig får det där lilla sms.et gör mig ledsen. Vi pratades inte så ofta i telefon men vi skrev sms och skickade kramar till varandra mellan samtalen. Saknar din röst. Skulle ge allt för att få höra den en gång till.

Jag gjorde semlor för en vecka sedan. Tankarna gick tillbaka till Billinge. VI träffades varje dag och innan jag kom hem till dig så gick jag in på caféet där och köpte två semlor. De fikade vi på och pratade sedan bort timmar. Vi lagade mat tillsammans. Åt med våra barn. Åkte in till stan och handlade. Vi gjorde mycket ihop. Du blev som en syster till mig.

Idag går jag med en tomhet inom mig och det svarta hål som den rymmer kan inte fyllas. Det är som en pusselbit som fattas. Du är den pusselbiten och du fattas mig. Du ska veta att du är så otroligt älskad, så otroligt saknad.

Idag brinner ljuset för dig min älskade vän. Jag hoppas att du har det bra där du är <3 <3 <3

Carina och jag

56 reaktioner på ”Ett år av saknad

 1. Aina

  Så trist… Det er så vondt å miste noen som står oss nære.. De gode øyeblikkene er viktige å ta vare på, og minnene om hvem de var, og alt man gjorde sammen ❤ Sender deg en god klem

  Svara
 2. Madelene

  Beklagar sorgen, förstår att saknaden är enorm.
  Förlorade en vän som gick bort i ett terrordåd i Frankrike. Hon var på konserten, saknar henne varje dag

  Svara
 3. Anna

  Jag beklagar din sorg. Så fint att ni har så många bra minnen tillsammans. De läker inte sorgen, men det är ändå värdefullt att kunna se tillbaka på det fina man haft tillsammans.

  Svara
 4. Kamilla

  Jag förstår att du saknar din fina vän mycket. Kan bara beklaga hennes bortgång. Önskat dig en fin dag trots tråkiga påminnelsen om din Carina

  Svara
 5. Sandra

  Det är tufft när någon lämnar oss. Det läks, men blir till ärr, ärr som aldrig försvinner, som en påminnelse om det som 1 gång var, tänker på dig ❤

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: