web analytics
Gå till innehåll

Ett år närmare…

I morgon är det sista dagen i januari månad. Dagarna springer iväg. Jag har två söner som fyllt år. Har gratulerat dom. I mars är det dags för mitt näst yngsta barn att fylla 18 år. Ja...Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Jag har bott på Öland nu i 19 år. Det känns som det vore igår jag kom hit. Vad har hänt under dessa åren? Ja en hel del. Det är så mycket...så jag vet inte vart jag skulle börja.

Jag fyller själv snart år. Fredrik frågade mig häromdagen vad jag önskar mig. Men det är så svårt. Man har ju allt. Men det finns en sak som jag faktiskt önskar mig men det kommer jag aldrig att få. Tänk så mysigt det hade varit om jag hade fått ha alla mina barn och barnbarn under samma tak för en dag. Samtidigt så tänker jag ibland att det är inget att fira. Kan vi inte bara hoppa över den dagen?

Vi går snart in i en ny månad. I denna takten är det snart sommar. Det ska bli skönt då jag älskar att vara ute. Har svårt för det när det är kallt då mina leder skriker av smärta då. Denna sommar kommer bli annorlunda mot hur det har varit. Hur den kommer bli i sin helhet vet jag inte men den kommer bli orolig i alla fall.

Här hemma har snön försvunnit. Så skönt. Hur har ni det? Har ni någon snö kvar?

Önskar er alla en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.