web analytics
Gå till innehåll

Ett år äldre

Jag vaknade 05 igår. Gick upp och skötte om mina hundar. Dom fick komma ut för att göra sina behov, sedan fick dom sin frukost. Själv hade jag hunnit få i mig två koppar kaffe och filmen The Sound Of Music har visats på tv via streamingtjänsten Disney+

Det var min födelsedag igår. Jag delar den med miljoner andra 😊

Jag tog en promenad med hundarna på förmiddagen. Då började det droppa från skyn. Regn. Ja det fattades bara det. Jag som var sugen på en långpromenad. Men det blev en liten i alla fall. Bättre det än ingen alls.

Hampusvovh Pontus kom hem efter skolan. Benjamin kom efter sitt arbete. Därefter kom Fredrik. Vi år smörgåstårta och till fikat hade vi daimtårta. André, Stéphanie och Beatrice ringde för att gratulera. Stéphanie bjöd mig på lunch i förrgår. Hon jobbade igår.

Det var en mysig dag. Jag tackar alla som har gratulerat mig. Ni som ringt och ni som har skrivit till mig. Ett stortctack till er som kom hem. Ni förgyllde min dag ♥️

Idag är jag då ett år äldre men det känns inte annorlunda mot hur jag kände mig för två dagar sedan. Det kommer nog sakta men säkert 😉

Idag ska jag ta det lugnt. Försöka iallafall. Jag önskar er alla en fin dag. Kram kram ♥️

Blommorna fick jag av Fredrik. Tack så mycket ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.