web analytics

Ett hjärta av is

Det har snöat för fullt halva dagen. Tyvärr så blev det liggande med. Barnen tyckte dock att det var roligt. De for ut och gjorde några snögubbar. Först gjorde Beatrice och Hampus en liten som de bar runt på och senare när det kom mer snö så blev det en stor där Stéphanie och Hampus oxå hjälpte till.

Benjamin och Beatrice hittade en stor isflak bak i trädgården. Den såg rätt så fin ut faktiskt för den var hjärtformad.

Med det säger jag god natt och sov gott!

Intressant?

10 Replies to “Ett hjärta av is”

 1. hejhej. vann din tävling i början av desember tillsammans med GirlToys.se. men någon vinnst har ännu inte dykt upp. vet du vart den tagit vägen? mvh Lindah

  1. Hej.
   Det var tråkigt att du inte har fått din vinst än. Det är inte jag som skickar vinsten utan det är företaget. Jag ska skriva till dom och fråga vad som har hänt.

 2. Sv: Ja visst det kan jag hålla med om att det var mycket våld och sådant som gjorde det stora hela mycket bättre men jag saknade ändå det där lilla extra om Persbrandt som t ex alla dom där svordomar som han alltid använder sig av i beckfilmerna, det är som han, det som man är van vid men det är ju ganska självklart att en person kan inte vara likadan i alla filmer 🙂
  Annars var filmen helt ok.

  1. Det har du rätt i. Han var inte som i Beck. Men jag tror att de har skilt karaktärerna åt då de inte är av samma sort :-)Men jag saknade oxå hans jag som han har i Beck

Kommentera

%d bloggare gillar detta: