web analytics
Gå till innehåll

Grattis älskade faster

Idag skulle min älskade faster Saga fyllt år om hon hade fått vara kvar i livet. Tyvärr så gick hon bort för två år sedan. Saknaden är stor. Jag sa alltid att jag ville träffa henne och hennes man när vi var nere i Skåne men tiden räckte aldrig till. Vi har ju i stort sett bara lördagen när vi väl är nere. Men min sambo hann och träffa henne och han tyckte oxå om henne. Grattis min älskade faster och gudmor. Jag vet att du har det bra. Hälsa pappa att jag saknar och älskar honom.

Många tycker nog att jag är knäpp som ibland skriveri min blogg till de som inte längre finns. Men det är skönt att kunna rikta orden till dom det verkligen gäller. De finns för mig fast inte kroppsligt, men i mitt hjärta finns de för alltid.

Jag skulle ha gått till kyrkogården och satt en blomma och tänt ett ljus för min faster men jag får göra det i morgon. Mina tankar har varit hos henne iaf idag.

Barnen var på dagis idag och det har gått jättebra. Pontus är pigg och igen så det är skönt. Vi har en liten kulle här utanför vårt hus som barnen åkte pulka på efter vi hade hämtat hem dom. De hade det roligt. Under tiden som de var ute och lekte så städade jag min hall. Vi har köpt en matta på 5 meter som vi lade i hallen. Förhoppningsvis så ska den ta det mesta av gruset och det våta när barnen stormar in.

Jag har ändrat om i mitt kök med. Vi har bara ändrat bordet. Vi har inte så stort kök så det finns bara två sätt för oss att ändra på i köket. Antingen har vi bordet från fönstret och ut eller så har vi det längs fönstret. Vi hade det från fönstret innan men nu har vi det längs fönstret fast vi har en kökssoffa mellan fönstret och bordet.

Jag skulle egentligen åkt på möte i morgon men det blev inställt. Synd på ett sätt för jag hade gärna velat träffa min son, men vi ska snart åka ner hoppas jag. Det är lite planering när det gäller att åka så långt. Det är ändå 69 mil fram och tillbaka.

Kvällen går mot sitt slut och det är dags för mig att lägga mig. Jag är trött som bara den. Jag känner mig förkyld med. Nyser och små fryser ibland. Men men...det går väl över.

Ha en fin kväll alla vänner och sköt om er!

Intressant?

1 reaktion på ”Grattis älskade faster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: