web analytics
Gå till innehåll

Ett livsviktigt beslut

Gör jag rätt frågar jag mig själv. Finns det inga andra möjligheter? Jag vet att Gastric bypass ska vara det sista alternativet och är det verkligen det för mig? Det är bara fem dagar kvar och jag börjar tveka. Ja egentligen inte för en operation känns så självklar men jag ändå inte låta bli att fråga mig själv om jag inte klarar detta på egen hand. Jag har försökt att gå ner i vikt och jag har lyckats med det, men jag har gått upp dom igen plus några kilon.

Det är väl de nervösa nerverna som talar och det är förmodligen fullt normalt. Jag försöker läsa om de som har opererat sig. Det är intressant att lyssna på hur det blev för dom. Det peppar mig med.

Annars så är allt bra. Pontus och Beatrice var hemma idag med men i morgon kan de gå till skolan igen. Jag var på ICA och storhandlade lite. Skönt o ha kylen full med mat och frysen här inne kan vi inte få in något mer. Skönt. Jag gillar när frysen är full med mat. Det blev en del till skafferiet med.

Idag har övriga familjen ätit kött med pommes. Jag satt i vardagsrummet med min shake. De tyckte nog om maten för det fanns inte mycket kvar kan jag säga. Det var Stéphanie som stekte köttet, men jag hade  marinerat det innan. Ikväll ska vi ta vår dagliga långpromenad med Sally. Det är skönt och komma ut och gå. Vi har gjort det nu i en vecka.

Ni får ha en fin kväll.

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.