web analytics
Gå till innehåll

Skor, babykläder och hundfoder

Då var det fredag igen. Tiden springer iväg. Sitter och kikar på kläder och skor till barnen som de kan ha på sin skolavslutning. Det finns en del att välja mellan kan jag säga. Sprang in på Zalando och de hade en hel del fina skor.  Det blir att kika vidare på dom när barnen är hemma så de själva kan se om det finns några som de vill ha på sig nu till skolavslutningen.

Sally ligger här i soffan och sover. Hon har blivit stor. Jag ska beställa hem lite hundfoder till henne då det andra jag har börjar ta slut. En stor säck räcker rätt så länge så det blir inte dyrt i längden. Jag tycker det är bättre att köpa hem en stor säck än en liten påse.

Om två veckor så är det uträknat för Tove att föda mitt första barnbarn. Det är inte klokt vad tiden går fort. Bara hon inte åker in den dagen jag ska bli opererad. Jag vill ju sitta i väntrummet och vänta. Känna längtan efter guldklimpen. Men vi får se när hon vill komma till världen. Jag sitter och tittar på babykläder. Det finns ju så många söta plagg så hälften hade varit nog. Man kan inte låta bli att titta heller.

Idag har jag Hampus hemma, men Pontus och Beatrice är i skolan idag. Benjamin med som var hemma igår. Det är väl något som går nu. Dom har haft ont i magen och huvudet. Jag får hoppas att det har gått runt tillräckligt nu för jag vill inte ha det. Jag läggs in på tisdag och då vill jag vara frisk.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Ha en fin dag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: