Gå till innehåll

Fina erjudanden från önskefoto

Jag älskar foton. Att fotografera är något som jag har älskat att göra sedan barnsben. Att framkalla foton och förstora dom för att sedan sätta dom på väggen är roligt. Önskefoto har många bra erbjudanden när det gäller att framkalla foton, men det är inte allt. De har även kalasfina erbjudanden när det kommer till att förstora foton.

Jag har skickat in mna foton för att få dom förstorade av just Önskefoto och jag har aldrig blivit bsviken. Det är på mina barn som jag har valt att förstora. Nu är det dags för mina barnbarn.

Jag har en stor fotobok som jag har köpt via önskefoto. I den har jag mina favoritfoton och det är roligt att ha dom samlade i en enda stor bok. I den kan jag sitta och titta i tillsammans med mina barn och barnbarn. Det blir en härlig stund tillsammans.

Vill  ni ta del av önskefotos erbjudanden så kika in här. Spogly.se ger dig många fina erbjudanden från önskefoto. Spogly är den nya sajten istället för rabattkod.club

11 reaktioner på ”Fina erjudanden från önskefoto

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: