web analytics
Gå till innehåll

Fina fina Carina

Tänkte på dig idag Carina. Igen! Det går inte en dag som jag inte tänker på dig. Det finns dagar som jag säger till mig själv: Åh det måste jag berätta för Carina. Tar upp telefonen. Ögonblicket senare så inser att jag inte kan.

Jag ville så gärna berätta hur det är med mina barn och barnbarn. Jag skulle få höra hur det var med dina.

Fina Carina. Du är så otroligt saknad. Det har gått 7 månader sedan du tog ditt sista andetag men jag kan fortfarande inte förstå att du är borta.

Jag visste att den dagen skulle komma men man hoppades ju att den skulle dröja. 21 års vänskap. Det är en lång tid. Jag hade hoppats på att bli gammal med dig. Vi skulle sitta och prata strunt. Berätta hur stolta vi är över barn och barnbarn. Kanske hade vi även hunnit få barnbarnsbarn.

Jag känner mig som en halv människa ibland. Tårarna har oftast sitt eget liv med. Älskar dig Carina. Glöm aldrig det. Du har och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Nedan är en bild på rosorna jag köpte sist. Gula och fina. Sist du fick blommor var på alla hjärtans dag då du fick en bukett med röda rosor.

Puss och kram. Älskar dig ❤

8 reaktioner på ”Fina fina Carina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: