web analytics
Gå till innehåll

Flykten från Järnvägsgatan

Idag var det loppis på stan. I går sken solen som aldrig förr men idag regnade det. Så typiskt. Jag stod där ändå och fick sålt lite. Det var rätt så roligt för det kom ett par.

Mannen sa till sin fru Titta. Där finns det smycken. Ska du ha ett par örhänge.
Frugan: Nej jag köpte ju ett par för lite sen.
Mannen: Ja men köp du ett par.
Frugan: Nej jag har.

Så brukar det faktiskt inte låta. Jag känner mer igen det här

Mannen: Men ska du ha fler smycken nu
Kvinnan: Ja bara ett par till
Mannen: Ja men du köpte ju för lite sen. Det räcker.
Kvinnan: SUCK....och går

Nu hände inte det sista men jag hade nog inte reagerat om det hade varit så...skratt....

Det fanns lite folk ute i det regniga vädret men det hade säkert varit fler om vädret hade varit finare. Jag fick besök av en liten fågel som ville ta en närmare till på mina smycken.

Det tog på krafterna kan jags äga och vara ute i så många timmar i kyla, så jag sov en timme när jag kom hem. Jag vaknade med huvudvärk och mitt socker låg högt.

Jag var ute och tittade på kaninburen. Vi brukar flytta den lite då och då och tur är nog det. Fredrik hade sett ett stort hål i marken och när vi flyttade buren denna gången så var det ett stort hål till. Vår kanin planerar flykten från Järnvägsgatan. Hon sitter där inne kallt och väntar på att natten ska infinna sig så hon kan börja gräva sig ut. Men tji fick hon för nu satt flyttade vi den stora plankan eller vad man ska kalla det för och satte för. Nu får hon börja jobba på nytt...hehehe...

Hon försöker se mycket oskyldig ut men det här kan hon inte skylla på någon annan. Det är gjort innanför buren och det är bara hon som har tillgång till den 😉

Det är Eurovision song contest i kväll och jag vill inte påstå att det har börjat så bra. Ska bidragen fortsätta så här så lär Loreen ha vinsten i en liten ask utan att framföra sin låt. Jag tyckte faktiskt att Rysslands bidrag var lite häftig. Några ryska gummor kommer in och sjunger.

Nu ska jag se vidare på tävlingen. Ni får ha en underbar kväll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: