web analytics
Gå till innehåll

Grattis min höna

Idag för 14 år sedan så fick jag en underbar liten flicka. Jag kommer ihåg det som om det vore i går. Värkarna kom i gång på morgonen och min bästa kompis kom för att ha hand om de andra barnen. Jag och min dåvarande sambo tog bilen för att köra in till Lund.

Jag ville att mina föräldrar skulle köra för sambon hade inte tillräckligt med bensin i bilen men han tyckte att di kunde ta bilen och tanka på vägen. Vi hann inte långt kan jag säga. Mina värka tilltog och när vi kom till Eslöv så kom vi inte längre än så. Jag ville fortfarande att mina föräldrar skulle köra in men min dåvarande sambo och barnets pappa tyckte att vi kunde ta ambulansen.

Ja det var ingen hit kan jag säga för att sitta med värkar när ambulansen svängde och körde i full fart till Lund enligt mig helt i onödan så gjorde det mindre behagligt. När jag väl kom till Lund så var jag inte där länge innan min dotter fick se dagens första ljus.

Jag hade två pojkar innan så jag blev rätt så stolt över att få en liten flicka. Hon vägde 3720 och var 49 cm lång. Hon var som en liten docka. Hon fick namnet Stéphanie som tilltalsnamn. Det var efter en karaktär som spelades av Rebecca Gillings och jag tyckte att hon var så vacker och smart. Karaktären hette Stéphanie och det var det tilltalsnamn som min dotter fick. Hela hennes namn är Stéphanie Lilian Mikaela och hon blev mitt lilla Gullefjun.

Idag blir hon 14 år och har humör för tio andra. Envis som synden och charmig som tusan. Denna tjejen har skinn på näsan och hon är rätt så tuff av sig.

Ett stort Grattis till dig mitt hjärta. Jag hoppas din dag blev som du önskade. Puss och kram. älskar dig!

Vi började dagen med att sjunga för henne på morgonen. Hon fick några paket att öppna där i sängen. Resten fick hon vackert vänta med tills skolan var slut.

Vi lämnade barnen på skola och dagis och sedan åkte jag hem och åt frukost. Degade lite i solen i trädgården och tvättade lite kläder. Sedan tog jag blommor från trädgården och den lilla rosenbusken som jag köpte till pappas grav. Med det tog jag med jord så jag kunde få till en liten rabatt vid pappas grav.

Blommorna till vänster är dom jag satte på Fredriks brors Thomas grav. Bilderna till höger är på pappas grav. Jag är inte helt klar med rabatten men jag fick till den rätt så bra ändå tyckte jag.

Sen blev det eftermiddag och barnen skulle hämtas. Vi tog en fika på stan och sedan åkte vi hem. Fredrik åkte till jobbet och jag fortsatte att tvätta hemma. Sedan kom alla barnen hem och det blev middag. Stéphanie tycker om kebab så det gjorde jag och till det hade vi pommes. Jag fuskade och hade lite flintastek med. Jag äter inte kebab. Efter maten så blev det tobleronetårta och kladdkaka. Stéphanie älskar dom. Till det fick hon öppna fler presenter.

Iris kom oxå och gratulerade henne. Vi sa först att vi skulle hoppa över denna dagen men det blev inte så 😉

Stéphanie var nöjd och glad. Hon fick presenter av mormor och Lasse, samt av Peter och Jenni med. Det var pengar som hon kommer att ha med sig till Kalmar på söndag.

Nu är jag slut så jag ska hoppa ner under täcket. God natt och sov gott.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: