web analytics
Gå till innehåll

Flyttstädning bland annat

Ibland önskar jag att man kunde trolla. För det hade underlättat en hel del när det gäller städning. Bara fönsterputsning tar tid och har man då som jag eksem så kan det göra otroligt ont att putsa fönster. Oavsett om man har handskar på sig så blir händerna innestängda i handsken och det orsakar klåda det med.

Som de flesta vet så är det flytt som gäller för min del och med flytt tillkommer det flyttstädning. Det om något önskar jag att man kunde på något sätt trolla bort. Men med eftertanke så kan jag kanske det ändå. Det finns ju faktiskt dom som jobbar med att städa. De kan sina saker och har det bästa medlen som de använder. Det om något är ju faktiskt värt att tänka på.

Det är så praktiskt egentligen att anlita en städfirma för man slipper allt jobb som flyttstädning medför. Kroppen ta rinte stryk och bara det gö det värt mödan att anlita en firma. Jag är inte lat utan bara väldigt paktisk.

Att putsa fönster nu under den kalla årstiden är ju inte så rolig att göra. I alla fall inte när det gäller att putsa föntsterna utifrån. Det är kallt och det kan vara svårt att inte få bort ränderna som man kan få när man putsar. Nej då är det bättre att proffsen får ta hand om den biten i stället!

Städ

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.