web analytics
Gå till innehåll

Flyttstädning ett måste

God morgon. Det är snart augusti månad och skolorna börjar snart. Sommarlovet blev inte som vi hoppades på. Mina planer var att sola och bada så mycket som möjligt. Det har bara blivit tre dopp. Jag planerade att ta barnen till Legoland men det verkar inte som att småpojkarnas dröm kommer gå i uppfyllelse heller så besviken är jag verkligen.

Jag ska börja rensa ut här hemma i alla fall.  Det behövs. Ibland tänker jag att det är skönt så länge man slipper flytta för fy farao vilket jobb det hade blivit.  Man samlar på sig en massa hela tiden o för varje år som går ju mer saker har man.

När jag flyttade hit så funderade jag på om man skulle välja en flyttfirma gör de gör ju allt. Det är rätt skönt o slippa ta tag i det. De har ju försäkjring som täcker med. Det är priset bara. Men sen o andra sidan så betalar jag gärna det för att slippa o stå med det.

Har ni använt er av en flyttfirma någon gång? Hur gick det? Blev ni nöjda? Rekommenderar ni det? Jag vet några som har använt sig av flyttfirma och de har varit nöjda.
image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.