web analytics
Gå till innehåll

Då var det helg

Dagarna som gått har varit lite utöver det vanliga. Tyvärr inte på något positivt sätt. Jag känner mig så grundlurad så jag finner inga ord. När jag skriver detta så känner jag mig lite egoistisk för det handlar egentligen inte om mig. Jag är otroligt ledsen för en speciell person i mitt liv. Vill inte skriva mer än så här då det som sagt inte handlar om mig men jag var tvungen att säga något. Få ur mig lite. Det enda dom glädjer mig att det bara kan bli bättre nu.

Jag är i alla fall glad när jag tänker på mina kilon som försvunnit.  Jag saknar inte dom. Jag fortsätter att kämpa på. Ska försöka sova nu så jag säger godnatt och sov gott <3

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: