Gå till innehåll

Födelsedagsfest i Skåne

Varit i Skåne och firat min mor som blev 70 år häromdagen och min lillasyster Diana blir 35 år i mars. Min storebror Arne kom med sin flickvän. Det var jätteroligt att träffa dom båda. Flickvännen som heter Carola har jag inte träffat tidigare och Arne har jag inte träffat sedan min pappas begravning för 8 år sedan. Det är synd att man tappar kontakten. Hade varit roligt och träffas lite oftare. Det får mig att tänka på min egen barnaskara. Jag hoppas att mina barn håller kontakten genom livet.

Det blev fest på kvällen. Träffade kusiner som jag inte sett på länge. Barnen dansade och hade roligt. Jag kände att det blev en lyckad fest. Nedan finns några bilder från kvällen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: