Gå till innehåll

Födelsedagsfirande

Igår för 14 år sedan så födde jag mitt och Fredrik vårt första gemensamma barn. Det blev en liten Hampus ☺ Ja liten och liten... ☺ Han vägde 4460 gram och var 50 cm lång. Att han var en liten pösig klump var inte så konstigt. Han var som man kan kalla dom för ett sockerbarn. Jag gick graviditetsdiabetes och fick ingen hjälp och behandling under dom första 6 månaderna.

Han hamnade på neonatalvårdavdelningen där de små för tidigt födda får ligga. En sköterska sa till mig att Hampus var den största på avdelningen och det är lätt att tro att han var frisk jämfört med dom. Hampus var sämre än den minsta bebisen. Men allt gick bra. Läkaren hörde ett blåsljud från hjärtat men veckan efter var det borta och Hampus mådde bra och fick komma hem när han var 14 dagar gammal.

Igår blev han 14 år. Vi som gratulerade honom hör hemma var delar av hans syskon och vi föräldrar. Han önskade sig pannkakor och kycklingsklubbor till middag och jordgubbstårta och banantårta till fika. När Pontus fyllde år så önskade han sigcpannkakstårta till fika men var ju inte hemma då för vi var på busfabriken. Han fick inte sin banantårta då men igår gjorde jag en i enkelhetens namn ☺

Det blev en lyckad födelsedag för Hampus. Vi la ihop till en mobiltelefon till honom. Han önskade sig det. Sedan fick han en tröja och vattenflaska som han kan ha i skolan.

Nedan några bilder från gårdagen ☺

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: