web analytics
Gå till innehåll

Folktom gata i stan

Helt otroligt. Så här folktomt var det i morse runt 09:30. Semesterfirarna låg förmodligen o sov fortfarande. Ska tillägga att det folktomma torget var inte så tomt så länge.

Detta är torget mitt i stan. Storgatan går raka spåret ner till hamnen.  
Här sitter barnen och äter. Vi satt på altanen. Får passa på medan vädret tillåter det. Här ser ni räcket som Fredrik sågade ut. Jag gjorde mönstret (hjärtat). Vi ville ha något som ingen annan har här. Ja nu finns det säkert fler som kommit på samma sak, men jag har inte sett det hos någon annan iaf.
Här nedan gungar Beatrice med Pontus. De har allmänt roligt.

Beatrice visar sina talanger. Hon är väldigt duktig på att klättra.

 När det var första dagen i skolan så gick alla barnen in när det ringde. Alla utom Beatrice. Jag gick o tittade vart hon hade tagit vägen men fann henne ingenstans. Jag hade glömt bort att hon är en liten schimpans så jag tittade inte i träden, men det skulle jag ha gjort för vart hängde inte hon?
Jo i trädet!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: