web analytics
Gå till innehåll

För mycket av det goda kan ge otroliga konsekvenser

Socker ökar risken för att dö i hjärtsjukdom. Det är tur att man sällan dricker läsk. Jag har hört att det finns mycket socker i läsk så egentligen är det kanske inte så konstigt att det sätter stopp någonstans i kroppen. Det är lätt att bli beroende och speciellt coca cola kan vara svårt att vara ifrån när man väl har börjat dricka det. Förr drack jag aldrig coca cola utan det var fanta om jag skulle ha läsk. Sen blev det att jag köpte hem cola en dag och det slutade med att jag hade svårt att vara utan den drycken. Idag dricker jag mycket sällan läsk. Alla som har barn känner nog till serien Good Luck Charlie. Den går på Disney kanalen och handlar om en familj som kanske inte riktigt är som alla andra. Mina barn brukar titta på den och det har hänt att jag har sett et och annat avsnitt. Lilla Charlie är en liten söt flicka som är yngst i familjen. Ja inte längre förresten för hon fick ju en liten lillebror i serien nu. Denna lilla femåring har blivit mordhotad på Instagram. Hur kan en vettig person göra något sådant? Hon är ju bara en liten flicka. Det kan inte vara något vettig människa som gör något sådant. Hon är så söt den lilla och hon har ju bara en roll på TV. Jag hoppas de får tag på den skyldiga. Jag förstår inte hur folk kan vara funtade faktiskt. Igår hade jag två barn hemma. Idag har jag tre. Min sjuåring sa att han hade ont i sitt öra, men han har inte feber. Han har även hosta så det är väl förkylning han har. Han fick lite bomull i örat. Benjamin känner av sin astma. Han fick börja med att inhalera igen igår och nu tar han även behovsmedicinen. Han säger att han är trött på lektionerna och att han hade ont i bröstet igår, så det var inget annat att be för. Pontus är också hemma. Han har hosta han med och Fredrik är sjukskriven denna veckan så det är något som går. Jag skulle varit och samtalat med min samtalskontakt idag men jag ringde återbud. I morgon ska jag och Fredrik egentligen till Bup och få råd och vägledning gällande sonen som får sina aggressioner men jag får avboka den med.

Ni får ha en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.