web analytics
Gå till innehåll

För vilket barn gäller det?

Jag vaknade i morse med en tjock hals. Frusen och trött. Jag började känna av den tjocka halsen i går kväll och hoppades på att det inte skulle bli värre. Kaffet smakar inte lika bra som det brukar så förkylningen har satt sig bra Barnen är friska i alla fall så det är skönt. Pontus kände sig hängig igår sa han men idag var han som vanligt. Får hoppas att det hänger i sig.

Vädret ute är typiskt höst. Det regnar inte men det är grått och kallt. Det är inget väder man direkt längtar att gå ut till. Jag fasar för vintern. Hoppas den kommer sent och försvinner fort.

Nästa vecka är det föräldramöte för tvillingarna. De har samma tid så jag får försöka och dela på mig. Naturligtvis är det enklast för skolan att lägga det samtidigt men sen  andra sidan så finns det ju fler tvillingpar på skolan. De går kanske i samma klass men det gör inte mina så jag missar nästan alltid en om jag inte kan få någon att gå på den jag inte kan gå på. Fredrik brukar gå men ibland så har han övning på brandkåren så då är dte ju lite svårt.

Jag fick ett mail om klasskassan. Att vi skulle betala in 100 kr per termin. Alltså 200 kr för detta läsåret. personen som skrev glömde bort att skriva för vilken klass hon menar. Det är inte alla som har ett barn i skolan utan det finns fler som jag som har fler barn. Hur ska jag kunna veta för vilket barn detta mail gäller när personen inte kunde skriva från vilken klass???

Ja jag gnäller idag. Skönt och göra det med. Jag ska faktiskt slänga mig i sängen lite och se om jag kan vila bort den här förkylningen. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: