web analytics
Gå till innehåll

Förbannade torkvinda

Snacka om att man kan bli irriterad på en torkvinda. Det blev jag idag. Vi köpte en torkvinda på Ö&B (tror jag att det var). Den såg jättebra ut. Den ahde fyra sidor där man fick gott om plats till kläderna. Vi åkte hem och slog ner röret i marken så vi kunde få upp torkvindan. Det var enkelt att få upp den och jag hängde lyckligt upp mina kläder.

Hmmm...två tvättar efteråt så hänger tvätten nästan i marken och banden eller sträcken blir inte där dom ska va. Jag spänner dom så allt blir rakt och fint. Jag hänger upp ny tvätt och det blir likadant. Något irriterat tog jag ner tvätten och tog bort banden. Satte i dom igen och drog och drog så att de skulle bli raka och fina. Det lyckades tills jag kom till det sista bandet. Jag satte upp det och hängde upp tvätten och ser rätt så snart att det inte kommer att hålla.

Något irriterad kan man ju säga att jag är. Får hitta en lösning på det hela. Hjälper kanske att ta ett vanligt band i stället för deras plastskit.

Det är så skönt att det är fredag. Inga planer har jag för helgen utan bara ta dagarna som de kommer. Så skönt (hoppas jag)

Ha en fin helg.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Förbannade torkvinda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: