web analytics
Gå till innehåll

Första delen i melodifestivalen

Säga vad man vill om Måns Zelmerlöw så har han humor iaf. JAG tycker det. Han har gått långt den killen o jag tror han kommer att gå ännu längre.

Alcazar var först ut och jag har som vanligt inte samma smak som någon annan. Jag läste att de flesta bloggare tyckte om deras bidrag och det gjorde ju inte jag.bli en favorit.

Johannes Bah Kuhnke. Ja vad ska jag säga om han. Tror jag lämnar det med att det var inte min typ av varkens låt eller artist. Jag trodde att Elin Lanto. skulle Kanske önskade jag det innan hon kom ut för alla tjejer har åkt ut. MEn jag ska inte såga henne helt för hon var duktig, men inte min typ av artist.

Eric Linder. Han såg jag för första gången på Sweden got talent o jag blev helt såld på hans röst. Honom hoppas jag på i kväll! Otroligt duktig kille!

Getty Domein uttalar jag mig inte ens om. Jo kanske. Jag förstår inte. De tävlar för Sverige. Är det inte meningen att man ska förstå vad de sjunger iaf?

När det var dags för Timoteij att inta scenen så var jag nästanrädd för ännu en kass låt men jag kom på mig själv med att gunga med i låten. De var duktiga dom tjejerna. Darin. Ja han har oxå gått långt. Det trodde jag inte att han skulle göra då han kom tvåa i Idol -94. Jag tyckte han var duktig men att han hade mycket kvar att lära. Har har lärt sig en hel del. Tyvärr så tyckte jag inte om låten i kväll.


Crucifed Barbara kom ut på scen o jag ville bara stänga av tv:n men andra ville titta! Nej riktigt så farligt var det väl inte men det var definitivt inte min stil av musik. Så de hoppas jag inte på!

Nej mina favoriter för i kväll är Eric Linder och Timoteij. De vill jag se direkt till globen. Vem som ska få andra chansen vet jag inte för de var kassa. Ja det skulle väl vara Darin och Alcazar då.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Första delen i melodifestivalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.