web analytics
Gå till innehåll

Första doppet

Idag gick vi till stranden. Det är inte klokt. Vi bor 10 minuters (om vi går) ifrån havet och jag har inte tagit mitt första dopp förrän idag. Jag har varit med barnen och sett dom badat i sommar men jag har själv inte varit i. Förra året tog jag första doppet den 11 juli och i år blev det den 2 augusti.

Jag köpte håvar till de små och de fångade maneter med dom. De fick en hel skål full. En del var riktigt stora. Själv rör jag inte dom för jag tycker de är lite slibbiga. De fick gå tillbaka till havet innan vi gick hem.

Beatrice hoppade från bryggan. Hon är inte rädd för vattnet den tjejen. Själv så går jag bara ut så att jag bottnar och doppar mig sedan går jag in mot stranden igen. Diana var med Beatrice där ute. Det är inte så djupt egentligen men jag vill inte att hon ska vara själv där ute ändå.

Jag har tvättat som attans med idag. Jag har hunnit med en del kan man säga. Just nu så badar min sänghalva med en massa tvätt som väntas på att vika. Ska jag ligga i sängen i natt så måste jag vika den i kväll. Diana har bakat paj så det ska vi äta nu sedan bär det iväg till min säng och vika tvätt.

Ha en fin kväll!

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: