web analytics
Gå till innehåll

Fotboll, sol och bad

Sitter här o tittar lite på fotboll. Spanien mot Tyskland. Vem vill ni ska vinna? Jag tror Tyskland vinner. Stålmannen ville visa sig tuff i början men han blev nedtagen på jorden rätt så fort igen. Förstår mig inte på huliganer ärligt talat.

Ja ja. Medan jag tittar där så skriver jag här. Är inte sååååå jätteintresserad av fotbollen men är ändå nyfiken på vem som vinner. Finalen ska jag dock se för det är alltid roligt o se vem som tar hem första platsen.

Jag bloggade aldrig i går men tänkte lägga in lite bilder som jag tog i söndags då vi var ute o körde. Vi stannade till vid en äng och åt frukost där.

Det var så mysigt. Iaf så tyckte jag det o jag tror resten av familjen oxå tyckte det. Vi körde vidare o bestämde i bilen att vi skulle åka till Böda o bada men vi vände när vi såg alla bilar. Det var rätt så fullt där. Vi fortsatte till byxelkrok i stället. Där var det oxå mysigt.

Vi badade en stund. Ja vi o vi är kanske att överdriva 😉 Jag solade och tittade på barnen medan barnen badade. På vägen tillbaka mot Borgholm så kom vi till Sandvik. Vi åt pizza på Sandviks kvarn. Lika gott som alltid. Fotot nedan är taget i Sanviks hamn.

Vi hade ju shoppat lite med på biltur. Vi åkte upp till Valles med. Vi hittade en barnpool som vi har satt upp i trädgården. Skönt för de små att kunna bada. De stora går ju till badet på kvällarna. Vi hamnade på en loppis med och vi hittade två fina solstolar som bara kostade 65 kr resp 45 kr. Med dyna t.o.m. Beatrice hittade en som bara kostade 15 kr med dyna o den slog hon till direkt på.

Här sitter hon o jäser i sin stol.

Barnen fick ju egna pengar som de fick göra vad de ville med. Beatrice hittade som sagt en solstol som hon ville ha o Robin hittade en skinn fåtölj som de bara skulle ha 5 kr för. Den var hel o fin. Han köpte den direkt. Han blev fullkomligt nöjd.

 Här kommer ett foto på Pontus. Han var oxå nöjd.

 Vi har skaffat två nya familjemedlemmar. Två små kattungar som är både lekfulla och livliga. Här är den ena på väg att klättra upp i trädet. Han kom dock inte så långt men han gjorde ett tappert försök.

Idag har vi haft besök av goda vänner. Vi satt på altanen o tog en kopp kaffe o pratade bort en stund. Ikväll tog vi en pizza och nu så är det då fotboll. Det står fortfarande 0-0. ska det bli straffar idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: