web analytics
Gå till innehåll

Frost och Frozen

Igår kväll så satt jag, Diana och barnen och tittade på filmen Frost. Den var bra. Den vi såg på var på engelskt tal och vi såg den via swefilmer. Jag blev förälskad i den lille snögubben. När han började smälta så var det jag som sa: Nej inte snögubben! Har ni inte sett den med barnen innan så gör det 🙂

Idag gick det smort att lämna barnen på dagis och skola. Min minsting som blev sex häromdagen längtar tills han ska börja på den stora skolan till hösten. Det är kallt ute men det är ju vinter. Tyvärr ska jag säga för jag kan inte med vintern och kylan som den ger. Det sägs att vi är på väg mot en ny liten mini istid. Det låter inte tryggt! Får hoppas det är prat som det mesta man hör.

Jag ska gå till min syster en sväng hade jag tänkt. Ska hjälpa henne att få upp lite saker, som tex duschstång och gardiner. Hon bor inte så långt från mig så det tar inte så lång tid att gå dit. Jag frågade henne om hon vill bli en av mina tärnor i mitt bröllopståg och det ville hon 🙂 Jag har ju bara en syster så jag tyckte det passade bra att fråga henne då 🙂

Vad ska ni hitta på med idag då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: