web analytics
Gå till innehåll

Full rulle i helgen

Vi har haft en superfin helg. Min mamma o lillebror samt mammas sambo Lasse kom. Alla mina barn var samlade så det blev en liten skara här hemma. Vi gick ner till stan på fredagen. Det var meningen att vi skulle se på eldskulpturer men det blev inte så. Det var mycket folk på stan så det tog sin lilla tid att gå. Vi tog en pizza på stans bästa pizzeria, pizzaplaneten.

Sen gjorde vi inte så mycket mer den dagen. Kvällen gick och vi med den. Dagen efter så hämtade Peter vår pappa. Tog med honom till stan och gick bort 2 1/2 timma där. Vi tittade och hade allmänt trevligt.

Vi lämnade pappa då han blev trött sen tog vi en tur på Öland. Vi åkte till bredsättra skola och tittade på när de kokade karameller. Eller det som skulle bli karameller.

Sen for vi vidare till en lanthandel som varit stängd i 40 år. Intressant o se alla de gamla förpackningarna som fann på den tiden. Lite längre bort såg vi en höbal där det stack ben ut. Ö-borna har verkligen fantasi 😉

Barnen försökte få ut "mannen" men lyckades dåligt.

Det var loppis på vägen. Små bodar eller tält fanns lite överallt med fynd som man egentligen inte behöver men som man köpte iaf.

Vi körde inom Ölands bygg och alltjänst. De hade en liten loppis. Man kunde skjuta luftgevär. Man betalade en tia och fick fem skott. Ett litet "råddjur" gick fram o tillbaka. Det skulle man försöka skjuta ner. Alla pojkarna fick ner fyra medan jag fick ner alla fem. Lite stolt är man 😉

 
Jag hade ett foto på Robin med men det försvann konstigt nog. Synd!

Man fick en lott och på den har man chansen att vinna ett eget luftgevär. Killarna hoppas naturligtvis att det är deras nr som kommer upp. Vi får väl se hur det går. Geväret är värd 3500 kr.

På lördagskvällen så gick vi till hamnen och väntade in kvällens fyrverkerier. Det var både vackert och trevligt.

Hamnen vid Strand hotell i Borgholm
Fyrverkerierna på lördagskvällen.

Idag gick vi till kyrkan och hörde på när min dotter Stéphanie sjöng. Det var inte bara hon utan fem andra till. De sjunger i kyrkokören. De var jätteduktiga. Min dotter gick först och höll i korset.

Visst är hon vacker min flicka?!
De var ett dop med i kyrkan. Det är så fint med dop. En liten Alexander var det som blev döpt idag. Jag kände inte dom men det var fint att se för det.
Efter vi åt middag så åkte vi hem till Iris, min svärmor. Hon bjöd på eftermiddagskaffe. När kl var runt 15:30 så var det dags att åka. Mamma o gänget skulle åka hem. Det var kö på väg till Kalmar. Det var iofs väntat för de flesta åker ju hem idag.
I kväll blir det film o sen sängen. Ha en fin kväll!

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Full rulle i helgen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: