web analytics
Gå till innehåll

Fy på dig

Tar Eric Saade sig vatten över huvudet? Jag tycker att det är dålig stil av honom att ta 1495 kr för ett kort med sitt fan och ge denne en autograf. 1495 kr???!!! Först ska en fan först betala 300 kr för att få se honom sjunga live och sedan ska det betalas 1495 kr om den som set honom uppträda vill ha en autograf. Frågar du mig så är hans namnteckning värd 1495 kr. Så otroligt dålig stil mot sina fans anser jag att det är! Så stor är han inte än och frågan är om han verkligen kommer att bli det.

Visst är han en duktig artist men ska han behålla sina fans så ska han absolut inte kräva sådana stora summor för en namnteckning och för att vara med på ett kort. Jag vet att det tar av hans tid och han ska iväg på andra ställen men att vara stjärna kostar faktiskt. Allt är inte gratis i världen och ska han behålla sina fans så får han kanske bjuda till lite mer och inte kräva betalt av dom.

Idag blev det bara ett möte av tre. Det första som blev av gick fort och smidigt. Det andra hade jag tagit fel datum på. Det är inte förrän nästa måndag som jag ska på det. Skulle inte förvåna mig att jag glömmer den tiden nu bara för att jag trodde att det var idag. Det tredje och sista mötet fick jag själv ställa in för Fredrik har jouren. Det var föräldramöte och vi brukar gå på dom så en gång i frånvaro är inte så farligt. VI får ju veta vad som blivit sagt ändå.

Benjamin har haft en kompis hemma idag.De har spelat spel och varit ute och lekt. Klättrat i träd och skalat nötter. Det har varit så fint väder ute idag så man kunde inte motstå att vara ute faktiskt.

Ikväll så blir det lugnt för min del.V får se om den blir det för Fredrik. Hur som haver så hoppas jag även att ni får en fin kväll.Sköt om er.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: