web analytics
Gå till innehåll

fylla, misshandel och mord

Ett år har gått sedan Michael Jackson dog. Ett år har gått sen man fick veta att den stora pop-iconen hade tagit sitt sista andetag. Det är inte klokt vad tiden har gått fort.

Han betydde mycket för många. Jag lyssnade inte så mycket på honom själv. Inte så så att jag köpte skivor av honom. Däremot så dansade jag mycket till hans musik. På den tiden var jag dansare och hans låtar var ju perfekta att hitta olika rörelser till.

Idag trodde poliserna att det skulle bli mycket folk då det var ett år sedan han dog men det väntade bara ett 30-tal människor. Man kan ju tycka att det är lite, men sen o andra sidan så sörjer människor på olika vis. Man bär med sig sorgen i hjärtat.

Detta skrev jag egentligen i går men nätet fungerade inte som det skulle så jag kunde aldrig publicera det. Jag skulle har skrivit mycket mer men jag stängde ner datorn i gick o la mig i stället. Tittade på ett avsnitt av Bröderna Cartwright i stället.

Idag är det lite blåsigt, men skönt. Har ätit frukost på altanen. Fredrik är i väg. Han har jouren denna helgen i räddningstjänsten och det kom in ett larm i morse. Jag hoppas det inte är något allvarligt. Det har varit flera dödsfall i sverige under midsommarhelgen och det har varit mycket fylla och misshandel.

I går var det ett år sedan som en 21-årig kille blev mördad i köpingsvik. Det var inte så långt ifrån oss där vi firade.

Vi ska snart till pappa. Vi ska fika med en midsommartårta. Har vi tur så kan vi även sitta ute o fika.

Ha en fin dag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: