web analytics
Gå till innehåll

Gick till polisen med dåligt hasch

Om en människa som röker harsch tycker att varan han köpt är dålig. Vart ska han vända sig då? Är et smart att vända sig till polisen?

Han blev dålig av det rökta haschet sa han. Hans flickvän blev delfin och tv:n pratade med honom. Det var nog inte bara det som harschet orsakade. Det tog hans hjärnceller med!

Man slutar aldrig att förvånas!

Jag trodde det var ishockey i dag mellan Sverige och Finland, men det var tydligen inte förrän i morgon. Jag som hade sett fram emot att sitta o mysa framför tv:n o vänta med spänning på mål. Blir nog en tidig kväll i stället.

Det kommer inget bra på tv:n så det blir förmodligen en dvd i stället. Jag har iaf varit flitig idag. Jag o sambon har ändrat rummet till pojkarna som jag skrev i ett tidigare inlägg. Det blev bra o småpojkarna blev så nöjda så. De ska lägga sig där snart om en liten stund. Sen har jag vikt tvätt som jag har lagt in. I morgon blir det att tvätta.

Nej nu ska jag inte tråka ut er mer. Nu ska jag klippa Benjamin och sen ska de läggas.

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Gick till polisen med dåligt hasch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.