web analytics

Gilla – Like knapp

Det är kväll o sonen slog precis över till fotboll. Jag är inte speciellt intresserad av det så jag ska snart natta min kudde.

Dottern har två kompisar som ska sova över här i helgen. Hela altanen var invaderad av tonåringar tidigare idag. Flickorna stod o fnittrade o jag kom ut o gjorde likadant, men då skämde jag ut dottern sa hon 😉

Varför är det pinsamt när jag gör som dom? 😉

Jag har hållt på med min layout på bloggen. Hade glömt o spara gilla knappen samt koden så jag har letat efter den men den var inte så lätt att hitta. Nu har jag den iaf o gillar ni det ni läser framöver så får ni gärna trycka på den. Roligt o få lite respons mellan varven 😀

Ni får sova så gott o drömma sött.

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀

One Reply to “Gilla – Like knapp”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: