web analytics
Gå till innehåll

Ny design. Vad tycks?

Jag har ändrat min layout på bloggen. Vad tycks? Säg gärna vad ni tycker. Jag tål kritik 😉

Är hemma från jobbet idag. Har en sjuk Benjamin. Han sa att han hade huvudvärk i går när vi hämtade honom på fritids o han var rent glansig i ögonen, men ingen feber. Vi åkte hem o jag fixade till lite mat. Han började frysa men åt så gott han kunde. Sen lade han sig i soffan med en filt runt sig. När jag kände på hans panna så var han varm. Feber. Så han är alltså hemma idag. Beatrice gick till skolan o hon tog Benjamins läxa med sig.

Stéphanie började sin dag med att gå till tandläkaren. Ingen rolig start på dagen kanske men glädjen är ju att den bara kan bli bättre nu 😉 Hon får hit en  kompis över helgen. Hon kommer från Västervik så det är en liten bit härifrån.

Nu ska jag plocka lite här hemma. Önskar er en fin dag.

Prenumerera på nyhetsbrevet
Smickra mig 😉  Flattr this Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

2 reaktioner på ”Ny design. Vad tycks?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: