web analytics
Gå till innehåll

Glad alla hjärtans dag på er.

Jag önskar er alla en God och hjärtlig alla hjärtans dag!

I morse när så kom tvillingarna in i sovrummet och gav oss vars ett hjärta. Beatrice gav mig ett och Benjamin gav Fredrik ett. Så sött och så gulligt. Det var hjärtan som de själva hade sytt i slöjden och de var så fina.

Jag har köpt in geléhallon som ligger i en form av ett hjärta till alla barnen. Kassörskan blev lite förvånad när jag slängde upp 9 stycken askar på bandet. VI har ju 9 barn och alla ska ju ha vars en. Jag tog alla som låg i hyllan, men de har förhoppningsvis fler att lägga upp till andra som vill köpa 😉

Jag och Fredrik ska ut och äta när Fredrik har lunch och sedan i kväll ska vi mysa hela familjen. Ja nästan hela familjen. Det kommer saknas 4 barn men 5 av dom är hemma i alla fall så det blir lite mys i alla fall.

Jag ska upp till graven med och lägga en ros till pappa samt ett hjärta som jag har köpt till honom. Det var omålat när jag köpte det men jag har nu målat det rött. Det hjärtat och en ros ska jag lägga på hans grav.

Jag brukar inte läsa Malin Wollins krönikor. Jo ibland men ytterst sällan. Idag läste jag faktiskt hennes krönika och jag små¨log faktiskt under läsningen. Den var rätt så bra och underhållande idag. Har ni missat den? Läs här.

Det här med alla hjärtans dag ser vi alla olika på. Det finns dom som inte vill fira den för att de inte har någon partner. Själv ser jag inte denna dag som, enbart för förälskande par utan jag ser det som en gåvodag för alla för alla har vi någon som vi bryr oss om. Oavsett om de är i livet eller ej.

Min sambo är en sådan som faktiskt firar denna dag och det tycker jag är roligt för det är inte alla killar som tycker att det är en dag som är värd att firas. De kan tycka att den är för mycket och löjlig. Ja kvinnor kan oxå tycka det. Själv ser jag alla hjärtans dag som en extra dag där man kan få uttrycka sina känslor. Inte bara i att ge saker utan att finnas där för varandra.

Man tar allt för givet oftast och en sådan här dag får en att stanna upp och tänka efter lite.

Jag ska snart på möte så jag ska göra mig i ordning nu. Ni får ha en fin alla hjärtans dag och sköt om er.

Intressant?

1 reaktion på ”Glad alla hjärtans dag på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: