web analytics
Gå till innehåll

Glada hundar

Vaknade i morse till regn. Resten av dagen har det varit soligt och varmt. Vi gick till hundrastgården med Mimmi, Tjabo och Nala. Dom hade roligt där. Tjabo fick en sådan fart när han sprang där inne. Nala tränade vi lite med att komma när man kallar på henne. Har vi gjort hela tiden men nu utan koppel. Det gick bra. Hon är duktig!

När vi kom hem så började vi att städa. Fredrik, Benjamin och Pontus tog sig an vårt vardagsrum. Efter min svärmors bortgång så fick vi sätta en del där inne så länge. Under tiden som dom gjorde det så städade jag av köket och en del i hallen. Nu säger min kropp ifrån så nu har jag tagit kväll. Har duschat och väntar in maten. Fredrik grillar kött och till det ska vi ha potatissallad så jag är fri från matlagning idag. Så skönt.

I veckan ska vädret bli halvklart enligt väderappen. Jag hoppas dock att det blir som nu. Lagom varmt under dagen och regn på natten. Önska kan man väl få göra?! 😉 I morgon och på tisdag är dom enda dagarna som jag har planer på. Resten av veckan går förmodligen till att fortsätta att få i ordning. Sedan kommer midsommarhelgen och våra planer att vara hemma. Det blir en lugn helg skulle jag tro. Vi bor rätt så bra. Fast det är massor med turister runtomkring så har vi det lugnt och skönt. Dom flesta är på campingar, stranden eller nere i stan.

Nej, nu är det snart mat. Jag önskar er alla en fin kväll. Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.