web analytics
Gå till innehåll

God fortsättning på det nya året

Det är första dagen på det nya året. Jag har bara varit idag. Inga krav som stått på mina axlar. Har precis kommit hem från affären. Dessförinnan tog jag och Stéphanie en långpromenad med Sally. Som bloggare brukar man blicka tillbaka på det gångna året och länka hit och dit men jag tänker inte göra det. Varför? Jo för jag är inte som många andra. Vill mina läsare gå in och läsa vad jag gjorde förra året så gör dom det. Däremot kan jag sammanfatta året som var.

Mestadels har det varit bra. Året bidrog till mycket skratt och många tårar. Jag som försöker vara så positiv som det bara går så försöker jag se det positiva i det negativa och det jag har kommit fram till är att jag har lärt känna mig själv lite mer. Jag ´fick veta att jag hade fibromyalgi. En sjukdom som sitter på det centrala nervsystemet kan man säga. Jag har ont i mina leder och har haft det väldigt länge så det kändes som en lättnad att få ett namn på den åkomma man har.

Jag blev Gastric Bypass opererad och har gått ner 22 kilo. Jag har även gått upp några kilon men gått ner igen. Jag mår bättre hur som haver i alla fall. Jag har tappat 20 cm i omkrets och det känns väldigt bra.

Det som varit mest negativt det gångna året var att min man blev misshandlad och att jag blev oväns med min äldsta son. Dock så vände det och jag blev vän med honom igen. Jag har lärt mig en hel del om vänskap, vad den innebär och vad som krävs för att bibehålla vänskapen på bästa sätt.

Det var lite om mina tankar om det gångna året. Detta året kunde inte ha börjat bättre än vad den gjorde för mig. Vi skålade på gården och önskade varandra ett Gott Nytt År, sen gick vi in och satte oss i vardagsrummet. Vi hade lämnat TV:n på och såg att filmen En oväntad vänskap gick just då. Den är så bra! Jag har sett den tidigare och den filmen är en av de bästa som gjorts. Den är så vacker! Naturligtvis grät jag i slutet på filmen igen, så som jag gjorde sist jag såg den. Har ni inte sett filmen så gör det Jag kan verkligen rekommendera den.

Vi missade Grevinnan och Betjänten när den gick på TV:n så vi tog fram den på Youtube. Det är ingen nyår utan Grevinnan och betjänten. Den fanns även i färg såg jag. Fast de verkade yngre då men båda versionerna var bra. Jag kom inte i säng förrän sent och gick upp i förmiddags. Sen har dagen gått av sig själv.

Nu ska jag dricka mitt kaffe. Jag hoppas ni haft en fin dag så här långt. Passar på att önska er alla en fin fortsättning på det nya året! Stor kram till er alla.

Nedan får ni några bilder från gårdagen.

Gott Nytt År

Gott Nytt År

Gott Nytt År

Gott Nytt År

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: