web analytics
Gå till innehåll

Gott Nytt År på er!

Då har vi nästan fyra timmar kvar av året 2015. Det finns dom som redan har börjat smälla raketer. Tänk så mycket pengar som går upp i rök denna kväll. Själv har vi bara köpt för 200 kr och då hade det räckt med en av paketen för min del men Stéphanie ville ha det andra som barnen kunde ha. De får bara smälla med oss vuxna för man vet aldrig vad som kan hända. Det var inte meningen att Stéphanie skulle fira nyår hemma för hon skulle vara hemma hos en kompis men kompisen hade blivit dålig stackaren.

Vi har min svärmor på besök. Vi har ätit gott. Jag stekte upp ytterfilé och la dom i ugnen med ananas och riven ost på. Sen en potatisgratäng till det. Maten satt där den skulle och mitt socker steg i höjden. Jag fick så ont i mitt huvud och det kändes som ögonen gick i kors så jag tog Stéphanie med mig på promenaden med Sally. Det har gått ner lite men jag dricker vatten nu så jag hoppas det går ner lite till.

Vi har varit vid pappas grav med. Satte tulpaner och tände ett ljus. Förra gången när vi var där så märkte jag att Pontus skylandergubbe var borta. Jag hade den i ficckan men tänkte att jag har väl lagt den någonstans. Idag när vi kom till graven så låg den på pappas gravsten. Jag har nog tappat den där. Lite roligt att den låg kvar efter veckan som gått.

Det var fint vid graven. Ibland känns det lite tyngre att gå därifrån och idag var det en sådan dag. Man tänker på det som varit. Vad vi brukade göra när han bodde här i Borgholm. Hur mysigt pappa tyckte det var när vi kom med fika. Eller hur roligt han tyckte att vi tog hem honom här. Det känns så konstigt ibland att se hans namn på gravstenen fast det har gått 4 1/2 år sedan han gick bort.

Barnen längtar till tolvslaget nu. De vill se raketerna och det förstår jag. Själv så väntar man bara in det nya året bara för att det tillhör. Det känns som vilken annan dag som helst. Tyvärr får jag säga för visst hade det känts bättre och roligare om man hade känt av att det faktiskt är en stor dag.

Jag hoppas ni alla har haft en fin och mysig dag. Var rädda om varandra!

Gott Nytt År på er!

Gott Nytt År

Gott Nytt år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: