web analytics
Gå till innehåll

God Jul älskade vänner

Hej mina vänner. Har inte haft tid att sitta vid datorn. Jag har främmat här och det har varit mycket julhandlande och julklappsinlagning. Jag börjar efter jul för att köpa julklappar till nästa jul och sedan håller jag på hela året. Jag ser något billigt och som passar ett barn till nästa jul och då kan jag inte låta bli att köpa det. I år var jag klar med julklapparna redan i oktober så nu är det bara om jag hittar något speciellt och det har jag ju så det blev några julklappar till.

Igår åkte vi till Kalmar och handlade lite där. Julmaten är färdig och ska bara göras i ordning i morgon. Vi har en hörna med vår julgran i plast och runt den ligger alla julklappar. Barnen är väldigt förväntansfulla 🙂 Julgranen har barnen själva pyntat 🙂

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
Jag är med i en tävling där jag kan vinna en presentkod på CDON. För att vinna behöver man röster. Skulle ni vilja rösta på mig? Tryck på bilden nedan så är allt  klart. Jag tackar alla så hemskt mycket för sin hjärtlighet.

Rösta på min recension!

Instagram
Intressant?

1 reaktion på ”God Jul älskade vänner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: