web analytics
Gå till innehåll

God mat sitter fint i magen

Maten är fixad och uppäten. Det var gott kan jag säga. Ja om man får säga så fast man själv har gjort den 😉 Vi hade kokt potatis med biff och gräddsås. Stekt lök och lingon. Så gott så gott. Barnen tyckte det med. Det blev nästan ingen mat över, men det är så det ska vara. Då vet jag att barnen är mätta 🙂

Jag har inte gjort så mycket nytta idag heller. Jag har iofs tvättat några maskiner men det är nog allt. Ja om man bortsett från småplock lite här och var. Vi åkte upp till pappa med en sväng. Jag fixade i ordning hans cd-skivor. Nu står dom prydligt i hans hyllor. Det är lättare för honom att komma åt dom där de står nu.

Det börjar bli riktigt vårväder. Det kan småregna ibland men hellre det än snö. I morse fick vi skrapa bilrutan för det hade visst fryst i natt. Det ska bli skönt när allt det är borta. Jag längtar verkligen till våren.

Jag ska snart natta barn, sen blir det en varm dusch och sedan så ska jag göra min kudde sällskap. Jag är dödstrött idag. I morgon har jag tänkt att ta en långpromenad. Ha en fin kväll alla som läser.

Ps: Ni missar väl inte min tävling där ni kan vinna produkter från Libero? För att komma till tävlingen så TRYCK HÄR

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: