web analytics

God natt

Nu är jag trött. Jag har varit i gång hela dagen så nu ska jag välkomna min säng varmt. Iaf om en stund. Jag skrev i min förra inlägg om vad jag gjort under dagen. Fredrik kom hem efter sin arbetsdag så då cyklade jag i väg till mitt andra jobb o fixade det som skulle fixas. Sen hem o drack lite kaffe o åt kvällsmat.

Sen vek jag tre maskiner tvätt o fick in dom i skåpet o jag hann även med att packa till Robin. Han åker ju i morgon till Stockholm. Han ska vara med bromma-pojkarnas fotbollslag när de ska på läger. Jätteroligt för Robin. Det är andra gången han blir uppbjuden.

Nu är jag trött o jag har ont i mina leder, men det ska väl kännas att man har jobbat?! 😉 Jag ska natta min kudde nu iaf så jag önskar er läsare en god natt!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 Replies to “God natt”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: