web analytics
Gå till innehåll

God natt och sov gott med er

Nu är jag trött. Jag har varit i gång hela dagen så nu ska jag välkomna min säng varmt. Iaf om en stund. Jag skrev i min förra inlägg om vad jag gjort under dagen. Fredrik kom hem efter sin arbetsdag så då cyklade jag i väg till mitt andra jobb o fixade det som skulle fixas. Sen hem o drack lite kaffe o åt kvällsmat.

Sen vek jag tre maskiner tvätt o fick in dom i skåpet o jag hann även med att packa till Robin. Han åker ju i morgon till Stockholm. Han ska vara med bromma-pojkarnas fotbollslag när de ska på läger. Jätteroligt för Robin. Det är andra gången han blir uppbjuden.

Nu är jag trött o jag har ont i mina leder, men det ska väl kännas att man har jobbat?! 😉 Jag ska natta min kudde nu iaf så jag önskar er läsare en god natt!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

2 reaktioner på ”God natt och sov gott med er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: