web analytics
Gå till innehåll

Godmorgon, vilken härlig dag…

Ja solen skiner och snön börjar försvinna. Jag känner att våren är på väg. Ljusare tider väntas och värmen kommer förhoppningsvis med stormsteg. Jag har varit ute med hundarna och även dom älskar vädret som vi har nu. Hoppas det håller i sig

Jag har vikt tvätt för glatta livet. Nu sitter jag med en kopp kaffe och bara lyssnar på tystnaden. Helt underbart.

Jag och Fredrik skulle sett Katrin Sundberg i slutet på denna månaden men åter igen så förskjuter dom föreställningen. Så har det varit sedan november. Har inte fått besked än om när den blir av men jag hoppas vi snart kan gå och se henne. Jag älskar hennes humor. Mina barn brukar säga att jag passar in med hennes karaktär Häxan Surtant hahaha....

Ni får ha det så bra. Kram på dig!

Finaste Sally ❤ Hon suktar efter kakan som ligger på bordet 🥰
Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: