web analytics
Gå till innehåll

Grattis min älskade faster på din stora dag.

...jag tänker på dig!

Idag skulle min faster ha fyllt år om hon hade varit i livet. Hon dog ifrån oss förra året i januari månad. Hon är verkligen saknad! Pappa brukar säga att hon var hans allt. Det var meningen att jag skulle gå upp till pappa idag och minnas fina stunder tillsammans men det blev inte så. Jag ska upp där i morgon i stället.

Jag glömmer aldrig förra året när telefonsamtalet kom. Min faster har alltid stått min pappa nära trots att de inte hade den kontakten som de tidigare hade haft. Min faster hade sökt pappa i december förra året igen men pappa missade det samtalet. Jag kom upp till pappa och hjälpte pappa att ringa till min faster och de pratade bort en stund. Jag satt bredvid och jag såg glädjen hos pappa. Det var en skön stund.

Sen år det några veckor och det ringer på min mobil. Jag har en funktion i min mobil som gör att den pratar om vem det är som ringer. Har jag lagt in telefonnumret i mobilen och satt ett namn till det numret så säger mobilen det namnet när det ringer. Jag hade satt in min fasters namn samt hennes mans namn. Det ringer och mobilen säger deras namn.

Ni vet ju att på några sekunder hinner man tänka en hel del. Min första tanke var att min faster sökte pappa och hade tappat bort hans nummer. Jag svarar och då var det min kusin. Min fasters dotter. Visst var det roligt att höra hennes röst men det var ett sorgligt bud hon kom med.

Ska jag vara ärlig så är det inte många i min släkt som jag tycker om och värnar om. Då menar jag släkten som är både på min mors sida och på släkten som är på min fars sida.  Några av dom struntar jag blankt i. Några pratar jag med när jag träffar dom och några andra vill jag ha kontakt med och några är dom som jag verkligen bryr mig om. Min faster tillhörde den senaste skaran. Hon var inte bara min faster utan hon var min gudmor. Hon var gudmor och fadder till min äldsta son med. Jag såg upp till henne och hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Mina tankar idag har gått till henne och  hennes familj, man, barn och barnbarn.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: